El govern català i andorrà refermen el seu acord de col·laboració esportiva al CAR


  • Comparteix:

Imatge de la sessió de treball mantinguda aquest matí al CAR

Imatge de la sessió de treball mantinguda aquest matí al CAR

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, el director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Joan Fontserè, i el secretari d'estat d'Esports d'Andorra, Jordi Cerqueda, s'han reunit aquest dilluns al CAR de Sant Cugat per refermar el conveni de col·laboració existent entre el govern català i l'andorrà. La delegació andorrana ha presentat el nou centre de tecnificació andorrà i també ha fet una visita al nou mòdul esportiu del CAR.

El govern d’Andorra ha posat de relleu la voluntat de continuar i millorar la col·laboració en matèria esportiva amb Catalunya obrint noves vies de treball conjunt. Durant aquesta reunió intergovernamental, les dues parts han refermat els termes del conveni ja existent entre el CAR i la secretaria d’estat d’Esports andorrana,que estableix la col·laboració en àmbits com la promoció esportiva, els programes educatius en matèria d’esport, la formació i la tecnificació. Aquest últim acord permet a esportistes d’alt nivell andorrans utilitzar les instal·lacions del CAR. Finalment, la delegació andorrana ha fet una visita al nou mòdul d’instal·lacions del CAR, que properament entrarà en funcionament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.