Ramon Puigneró aspira a ocupar la Regiduria d'esports


  • Comparteix:

El número 4 de les llistes d'Esquerra Republicana, Ramon Puigneró, aspira a la regidoria d'esports en cas que la formació republicana assolís 4 regidors a la nostra ciutat i continués l'actual pacte de govern. L'acte va servir per presentar la política esportiva d'ERC a Sant Cugat.

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat els continguts pel que fa a la matèria esportiva del seu programa electoral. Segons els republicans, la Regidoria d'Esports és una de les prioritats de cara a la formació d'un nou govern. L'home encarregat d'encapçalar aquesta hipotètic càrrec seria Ramon Puigneró. El mateix protagonista explica quins són els motius que els han portat a prendre aquesta decisió.

Ramon Puigneró

Creiem que seria interessant que aquell que agafi una regidoria, tingui experiència prèvia en aquest camp, i en aquest sentit, des d'Esquerra estem molt ben preparats


Pel que fa al posicionament d'esquerra sobre l'esport a Sant Cugat, cal prestar atenció a les paraules del cap de llista, Raül Grangé, qui ha definit l'esport com a element de cohesió social. Per als republicans, aquesta és la gran prioritat, establir l'esport com a un dels motors socials a la ciutat. Escoltem Grangé.

Raül Grange

Nosaltres entenem l'esport com a eina de cohesió social, i per tant, creiem que l'hem de potenciar, i no només des d'un punt de vista esportiu


D'altra banda, Ramon Puigneró també ha volgut remarcar els grans eixos sobre els que el partit local pretén fer funcionar l'esport.

Ramon Puigneró

Els eixos més importants són, en primer lloc, dotar de molta més importància la regidoria d'esport, i en segon lloc, millorar el rendiment de les instal·lacions esportives


Altres aspectes destacats d'aquest programa esportiu són també les diferents tipologies d'esport que tenim a Sant Cugat i a les que, segons Puigneró, també cal reforçar. Estem parlant d'esport escolar, esport federat o esport per a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.