Tizón: 'Garantim la disputa de la Transcollserola, però augmentant la seguretat del traçat'


  • Comparteix:

Imatge de l'anterior edició de la Transcollserola

Imatge de l'anterior edició de la Transcollserola

La 9a edició de la Transcollserola de carreterra, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, es disputarà el 18 de març sempre que es garanteixi la seguretat dels participants. Així ho ha confirmat el regidor d'Esports, Xavier Tizón, a Cugat.cat. El president del club santcugatenc, Rafa Robledo, es mostra convençut que la cursa es podrà dur a terme a Sant Cugat.

La Transcollerola és una cursa consolidada a la nostra ciutat i que té el 18 de març com a data marcada en el calendari de marxes de llarga distància de la Federació Catalana de Ciclisme. L'Ajuntament i la Unió Ciclista Sant Cugat s'han reunit aquest matí i han acordat que caldrà fer alguns canvis en el traçat de la prova per millorar la seguretat dels participants. Així ho ha confirmat el regidor d'Esports, Xavier Tizón, a Cugat.cat.

Xavier Tizón

La cursa es disputarà, però cal augmentar la seguretat de la prova.



El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, explica quina és la situació actual i assegura que la cursa es disputarà a la nostra ciutat.

Rafa Robledo

Hem d'augmentar el nivell de seguretat de la cursa segons ens ha indicat l'Ajuntament.



Robledo ha explicat a Cugat.cat que en els propers dies es reunirà amb el cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, per traçar el circuit definitiu de la 9a edició de la Transcollserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.