Neix Frolicsport, la xarxa social de l'esport català

Moment de la signatura del conveni

Actes i Activitats

Publicat el 8/mar/12 per Axel Camarasa

La nova xarxa social Frolicsport neix amb l'objectiu de posar en contacte a la comunitat esportiva, ja siguin esportistes, entrenadors, tècnics, àrbitres, clubs, federacions i aficionats a l'esport de Catalunya en general. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa amb la intenció de treballar conjuntament per convertir aquest web en el punt de trobada online per a tots els membres de la comunitat esportiva a Catalunya.

Aquesta xarxa social, totalment gratuïta, també incorpora una borsa de treball i un mercat de segona mà. El seu funcionament és senzill. Un cop creat un perfil, és possible publicar i comentar continguts esportius, contactar amb d'altres esportistes i entitats amb les mateixes aficions, cercar feina dins el món de l'esport i, en breu, consultar un calendari global d'esdeveniments o anunciar un producte en desús per vendre'l al mercat de segona mà.

Frolicsport està en funcionament des del juny del passat 2011 i des d'aleshores ha estat en constant renovació i es continua treballant per anar introduint noves aplicacions que puguin ajudar a la comunitat esportiva. El web està disponible, actualment, en català, castellà, anglès, italià i portuguès.