Arriba la 'k-edada esportiva' nocturna del FEM.sport


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'última proposta del programa FEM.sport de la Fundació UESC consisteix en una jornada esportiva nocturna prevista per aquest dissabte a partir de les deu de la nit a la ZEM de la rambla del Celler. Sota el títol de 'k-edada esportiva' es pretén reunir joves d'entre 15 i 19 per practicar diversos esports i activitats en equips mixtes. De moment hi ha prop de 150 participants però les inscripcions romandran obertes fins un quart d'hora abans d'iniciar la jornada.

Els assistents hauran d'escollir un màxim de dos esports d'entre voleibol, handbol, concurs de vols d'handbol, bàsquet i concurs de tirs de bàsquet. Els balls de saló i el karate són oberts a tothom. Els clubs implicats en aquesta activitat són la UESC, el Club Handbol Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club Karate Sant Cugat i el Club de Ball Esportiu Sant Cugat.

Els interessats poden inscriure's fins el mateix dissabte omplint el full d'inscripció per a cada un dels esports que es vol practicar i enviant-lo a kedada@femsport.org o presentar-lo a les oficines de qualsevol dels clubs participants. El full d'inscripció es pot descarregar des del web del FEM.sport i des de les respectives entitats col·laboradores. Es recomana que els jugadors es presentin amb roba esportiva perquè no hi haurà disponibilitat de vestidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.