Fontseré (CAR): 'L'oficina del CAR a Londres vol projectar el nostre equipament al món'


  • Comparteix:

El director del CAR, Joan Fontseré

El director del CAR, Joan Fontseré

El director del CAR, Joan Fontseré, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'oficina que instal·larà el centre a Londres servirà per promocionar l'equipament a nivell mundial. Fontseré creu que la ciutat anglesa és un lloc ideal perquè el CAR es projecti a l'exterior i pugui atraure més esportistes a la nostra ciutat.

Després d'un any com a nou director del CAR, Joan Fontseré ha explicat que un dels seus reptes més importants és promocionar el centre a l'exterior. Per aquest motiu, el CAR obrirà una oficina a Londres per contactar amb diferents federacions i que aquestes puguin fer estades a la nostra ciutat.

Joan Fontseré

Acabarem un cicle olímpic i volem que els millors equips utilitzin les instal·lacions del CAR.





Després de l'entrada en funcionament del nou mòdul esportiu, amb més de 24.500 metres quadrats, el CAR ofereix més espais esportius i aquest fet s'ha de potenciar segons Fontseré. El director del CAR explica el procés que utilitzen per atraure més esportistes.

Joan Fontseré

Hem contactat amb diferentes federacions internacionals perquè en els propers anys puguin venir al CAR.





El CAR celebra enguany el seu 25è aniversari i vol seguir projectant el nom de Sant Cugat i de l'esport català a nivell mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.