La 14a Cursa d'Orientació Escolar arriba aquest diumenge al Parc Central


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

170 nens i nenes, des dels set fins els 19 anys, s'han inscrit a la 14a Cursa d'Orientació Escolar, organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET. La prova tindrà lloc aquest diumenge al Parc Central des de les deu del matí fins les dues de la tarda. Els participants poden competir a nivell individual o per parelles. Paralelament el Club Senglar Orientació organitza la 23a edició de la Cursa Popular per a adults.

Com cada any arriba la Cursa d'Orientació Escolar aquest diumenge. Tots els inscrits poden preparar-se per a la cita amb un entrenament aquest divendres al Parc Ramon Barnils entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de vuit del vespre.
L’objectiu d’aquesta competició és que els participants completin en el menor temps possible un recorregut que hauran de desxifrar a través de la interpretació d’un mapa orientatiu. Enguany aquesta cursa també ha quedat unificada amb la Cursa Popular d’Orientació que anualment organitza el Club Senglar Orientació Sant Cugat. Les distàncies es determinen en funció de la categoria i els participants podran competir de forma individual o per parelles. Els tres primers classificats de cada categoria tindran un premi, a excepció de la categoria prebenjamina. El lliurament de trofeus es farà una vegada finalitzi aquesta activitat cap a les dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.