La Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars serà divendres de la setmana vinent


  • Comparteix:

Imatge de la darrera Festa de Cloenda dels Jocs Escolars

Imatge de la darrera Festa de Cloenda dels Jocs Escolars

La 31a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolar serà divendres de la setmana vinent a la rambla del Celler, just davant de l'Ajuntament, i començarà a partir de dos quarts de sis de la tarda. Activitats que promouran els valors, entregues de premis als diferents participants i diferents exhibicions seran l'eix central d'aquest acte.

L'Ajuntament organitza a través de l'OMET la 31a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars. La rambla del Celler, davant de l'Ajuntament, acollirà aquesta festa. L'acte s'iniciarà a dos quarts de sis de la tarda amb diferents activitats per a tots aquells participants que promouran els valors de l'esport. A partir de les sis de la tarda i fins dos quarts de vuit del vespre hi haurà el repartiment de premis. Finalment a partir de les vuit del vespre hi haurà les exhibicions de diferents grups de hip-hop de l'OMET que tancaran la festa. Es preveu la participació d'un miler de nens i nenes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.