Liliana Pucci, candidata al Premi a la Dona Dirigent Esportiva de la UFEC


  • Comparteix:

Liliana Pucci amb el seu fill / Font: Localpress

Liliana Pucci amb el seu fill / Font: Localpress

La responsable de la secció esportiva de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), Liliana Pucci, és una de les 13 candidates que opten a guanyar el Premi a la Dona Dirigent Esportiva organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). El jurat es reuneix aquest dimarts per decidir la guanyadora i l'últim dilluns de juny es farà el lliurament del premi.

La 3a edició del Premi a la Dona Dirigent Esportiva té una candidatura santcugatenca. La responsable de la secció esportiva de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), Liliana Puccia opta a guanyar aquest guardó. Pucci creava al 2008 la secció esportiva amb la boccia ia la natació adaptada. L'any passat ASDI organtitzava l'Open Nacional de boccia. Els premis estan convocats per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i distingeix la trajectòria d’una dona dirigent en l’àmbit de l’esport que hagi destacat per la seva activitat en el foment i la difusió de l’esport.

La guanyadora és decidirà aquest dimarts en una reunió del jurat que tindrà lloc a la seu de la UFEC, a Barcelona. Aquest jurat estarà compost, per part de la Unió de Federacions, per David Moner, president, Jaume Conejero, vicepresident, Maribel Zamora, secretària i presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, i Gerard Esteva, vocal i president de la Federació Catalana de Vela, així com per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones, Patrícia Coma, cap de Relacions Externes i Organització del Futbol Femení del RCD Espanyol, Joan Lluís Abellán, president del CN Barcelona, i Mireia Vicente, cap de redacció d’esports de TV3.

L’esmentada distinció serà lliurada en el transcurs d’un acte que tindrà lloc el darrer dilluns al Museu Melcior Colet de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.