L'Ajuntament organitza un cap de setmana intens d'esport escolar


  • Comparteix:

Imatge del voleibol escolar d'aquesta temporada

Imatge del voleibol escolar d'aquesta temporada

Centenars d'escolars tancaran aquest cap de setmana el curs esportiu de volei, bàsquet, futbol sala i iniciació esportiva amb les jornades monogràfiques dedicades a aquests esports. Aquestes jornades s'inclouen en el programa de Jocs Esportius en Edat Escolar, organitzat per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

La jornada de dissabte començarà amb la 10a jornada de Voleibol Escolar en el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'activitat de voleibol tindrà lloc fins a les tres de la tarda i comptarà amb la participació de pares i mares en un partit i una botifarrada. El CVSC coorganitza la jornada.

També a les nou del matí i fins a les dues, el pav 3 de la Rambla del Celler acollirà una diada de Bàsquet Escolar, concretament la 13a. L'activitat comptarà amb una master class per a les categories benjamí i aleví i un 3x3. A les deu del matí i fins a les dotze del migdia, tindrà lloc la jornada d'Aventura del curs d'Iniciació Esportiva al Parc Central. Un circuit de BTT, una estació d'orientació o jocs esportius tradicionals com curses de sacs, llançament d'espardenya o de ferradura.

Diumenge arribarà la 7a jornada de Futbol Sala en edat escolar al pav 3 de la Rambla del Celler, cooganitzada amb el FS Sant Cugat. A partir de les nou del matí i fins a les dues de la tarda, es podran desenvolupar un ampli ventall d'activitats entre les quals destaquen diferents circuits d'habilitats i un partit contra jugadors del Futbol Sala Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.