L'Ajuntament afirma que l'OMET mantindrà el seu funcionament


  • Comparteix:

L'Ajuntament assegura que l'esport escolar no variarà si no hi ha consens amb les escoles

L'Ajuntament assegura que l'esport escolar no variarà si no hi ha consens amb les escoles

L'Ajuntament assegura que no hi haurà cap variació en el funcionament del programa d'esport escolar, que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). L'equip de govern deixa congelada la clàusula que preveia que els clubs participessin en el procés de contractació de monitors per a l'esport escolar, a l'espera del vistiplau definitu d'alcaldia.

El consistori va informar els directors de les escoles que s'estava plantejant introduir una variació en el plec de condicions de l'OMET per dur a terme una 'oferta d'esport extraescolar més diversificada'. Aquest plantejament va desencadenar una reacció a les xarxes socials que, segons el regidor d'Esports, Xavier Tizón, respon a un malentès.

Xavier Tizón

No canvia res, l'única cosa que procuràvem amb aquest canvi era que l'oferta fos més diversificada. Però això s'ha malentès.


Tizón ha assegurat a Cugat.cat que, malgrat que és una decisió que ha d'aprovar de forma definitiva alcaldia, aquesta clàusula no s'introduirà finalment en el plec de condicions i que l'OMET sortirà a concurs amb els mateixos requisits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.