El nou Sant Cugat Esportiu reuneix les 400 gimnastes al festival d'estiu

Altres

Publicat el 15/jun/14 per Joan Garcia

Més de 400 gimnastes han participat al festival d'estiu del nou Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu aquest diumenge al pav 3 de la Rambla del Celler. Les diferents coreografies de les gimnastes d'escola i federades han servit per tancar la temporada.

Debut amb bon peu del nou Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu amb el primer festival d'estiu on les gimnastes han demostrat les seves habilitats sobre el parquet del pav 3. Abans de les coreografies, les gimnastes rebien les darreres correccions de les seves entrenadores perquè tot sortís com estava previst.

Els diferents grups han actuat amb les coreografies que han treballat durant tota la temporada. Hi ha hagut especial atenció a l'equip sènior d'estètica, actual subcampió i estatal i finalista al mundial de l'especialitat. La directora tècnica del club, Mònica Vinyals, destaca la feina feta per totes les gimnastes en el primer any com a nova entitat.

Mònica Vinyals

Cal destacar l'esforç que han fet les gimnastes i les entrenadores per disputar aquest festival.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El moment més emotiu ha arribat quan diferents avis del Casal Santa Rosa han format part de la foto de família de la nova temporada del club santcugatenc. El Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu tanca el seu primer any de vida amb més de 400 gimnastes.