La Unió Ciclista dinamitzarà el bici parc de trial i dissenyarà els camins escolars


  • Comparteix:

Rafa Robledo, Mercè Conesa i Raül Grangé en el moment de la signatura

Rafa Robledo, Mercè Conesa i Raül Grangé en el moment de la signatura

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració i de cessió d'un local municipal fins el 2023. L'entitat esportiva es compromet a continuar col·laborant con fins ara amb diferents activitats de la ciutat, a més de contribuir al disseny i difusió dels camins escolars i la dinamització del bici parc de trial.

Aquest conveni permetrà la Unió Ciclista tenir un local, després de molt de temps, on poder desenvolupar altres activitats així com facilitar la seva relació amb els ciutadans interessats pel món de la bicicleta. A canvi, la UCSC no només manté la seva col·laboració amb activitats tan diverses com el Cros Ciutat de Sant Cugat, la Transcollserola BTT, les sortides turístiques i culturals per la ciutat i la Setmana de la Mobilitat Sostenible, entre altres, sinó que l'amplia. El compromís i el repte per al club creix amb el disseny, difusió i acompanyament dels camins escolars i la dinamització del bici parc de trial, entre moltes altres accions que tenen a veure amb les bones pràctiques. Per l'alcaldesssa, Mercè Conesa, es tracta d'una contribució molt important.

Mercè Conesa

És un conveni molt complet que no només parla de la cessió d'un local. Un tema molt important és la dinamització del bici parc amb l'objectiu de crear una escola de trial.


Conesa i Robledo han avançat que per als temes del bici parc de trial compten amb la col·laboració d'un dels pioners i 12 vegades campió del Món de biketrial, Ot Pi, ara retirat de la competició.

El president de la Unió Ciclista, Rafa Robledo, que assumeix el repte, insisteix que vol que la resta d'entitats de la ciutat també puguin participar del local.

Rafa Robledo

Veiem un repte, un compromís. Augmentarem les activitats de tipus teòric. Volem aprofitar per fer totes aquestes activitats juntament amb altres entitats.


La nova seu, que estarà disponible aquest estiu, es troba a la Rambla Can Mora, 11. La inauguració oficial, però, no tindrà lloc fins l'octubre.

A l'acte de signatura del conveni també han assitit el regidor de Joventut, Raül Grangé i dos directius de la UCSC, que han lliurat un mallot del club a l'alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.