El Junior acull una prova del Circuit SegurCaixa Adeslas


  • Comparteix:

Cartell del Junior / Font: Publidep.com

Cartell del Junior / Font: Publidep.com

El Junior acull des d'aquest divendres la cinquena prova del 2n Circuit SegurCaixa Adeslas de pàdel, que aplega alguns dels millors jugadors del món de l'especialitat i d'altres noms coneguts de l'esport català. El número 1 mundial, Fernando Belasteguín, està competint al costat d'Enric Masip, Àlex Corretja i els exfutbolistes Albert Luque i Fran González.

Una de les etapes del 2n Circuit SegurCaixa Adeslas s'està disputant al Junior, que tindrà les seves finals aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda i fins les vuit del vespre.

La prova divideix les categories en Primera, Segona i Tercera tant en masculí, femení com mixte. Més enllà del torneig, el Junior aprofitarà la presència de Fernando Belasteguín així com altres figures internacionals d'aquest esport com Maxi Gabriel, Fede Quiles i Agustín Silingo, per dur a terme un clínic per als més petits, previst per a dissabte a les deu del matí. De vuit a nou del vespre, just després del torneig, els quatre jugadors oferiran un partit d'exhibició.

La jornada comptarà amb altres activitats, com un castell inflable i música a càrrec del DJ Kike Sutton Club. La cita posarà el punt final a les deu de la nit de dissabte amb l'entrega de premis del torneig SegurCaixa Adeslas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.