Xavi Guix serà el president del Junior durant els propers dos anys


  • Comparteix:

Xavi Guix, nou president del Junior

Xavi Guix, nou president del Junior

L'actual vicepresident primer del Junior, Xavi Guix, passarà a ocupar la presidència del club durant els propers dos anys. Guix substituirà en el càrrec Miki Ranera, que de la seva banda passa a ser vocal d'una junta que mantindrà tots els seus membres. El nou president ha assegurat que la línia de treball mantindrà la direcció establerta fins ara.

Relleu a la presidència del Junior, mateixa línia de treball en el projecte. Miki Ranera deixa el càrrec per motius professionals i el seu lloc l'ocuparà Xavi Guix, directiu amb més de 20 anys d'experiència a la junta. Aquesta decisió es farà efectiva dimarts que ve, però abans serà informada als socis a l'assemblea que es durà a terme aquest dissabte a les deu del matí, en primera convocatòria.

La junta seguirà formada pels mateixos membres, i Guix estarà al càrrec dos dels tres anys i mig que resten de mandat. El nou president cedirà el seu lloc a Rafa Espino, que ocuparà el lloc l'últim any i mig. Malgrat mantenir la línia de treball del seu predecessor, Guix assegura que tindrà tres objectius prioritaris: la preparació del centenari del club, que arriba el 2017, homogeneïtzar les formes de treball de les diferents seccions i consolidar la relació entre socis i abonats.

Xavi Guix

La línia serà la mateixa, però tenim tres objectius. Preparar el centenari, consolidar la relació entre els socis i consolidar una mica les seccions esportives.


El camí per fer que les seccions de cada esport del club tinguin una mateixa estructura passa, segons Guix, per establir un pla estratègic que, per exemple, el futbol ja té.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.