El Golf Sant Cugat rep la medalla d'or al mèrit esportiu en el sopar del centenari


Temes relacionats

Cugat.cat repassa els 100 anys del Club de Golf Sant Cugat (26/feb/14)


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat ha rebut la medalla d'or al mèrit esportiu, màxima distinció que pot obtenir un club a nivell estatal, pels seus 100 anys de mans del secretari d'estat per l'Esport, Miguel Cardenal, en el sopar del centenari celebrat aquest divendres. El president de la Generalitat, Artur Mas, també s'ha compromès a entregar la Creu de Sant Jordi de l'any vinent a l'entitat santcugatenca. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han presidit l'acte.

Més de 450 assistents han gaudit del sopar del centenari, acte central de celebració del Club de Golf Sant Cugat. El moment més signifactiu ha arribat quan, abans d'iniciar el sopar, el secretari d'estat per l'Esport, Miguel Cardenal, ha entregat la medalla d'or al mèrit esportiu al president del club santcugatenc, Enrique Hevia. Aquest és el màxim guardó que pot aconseguir una entitat esportiva a nivell estatal. Els 100 anys de treball i de consolidació del golf han estat motius suficients per rebre la distinció.

El president del Club de Golf Sant Cugat, Enrique Hevia, destaca que el futur de l'entitat està assegurat.

Enrique Hevia

Les juntes que vinguin en un futur tindran el camí més planer.


Aquí no han acabat els guardons per a l'entitat santcugatenca perquè el president de la Generalitat, Artur Mas, ha avançat que el Club de Golf Sant Cugat rebrà la Creu de Sant Jordi al 2015. Mas s'ha mostrat satisfet pel treball de lluita i esforç per mantenir una entitat durant 100 anys.

Artur Mas

El projecte s'aguanta perquè hi ha moltes persones donen suport a aquest club.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha entregat una placa commemorativa de l'aniversari i també ha felicitat el Golf Sant Cugat per la seva solidaritat organitzant competicions de caire solidari. Conesa creu que aquesta és una de les característiques de l'entitat que ha de perdurar amb el pas del temps.

Mercè Conesa

Un dels fets característiques de l'entitat és la seva vessant solidària.


El president de la Federació Espanyola de Golf, Gonzaga Escauriaza, i el de la Federació Catalana, Albert Durán, també han assistit a l'acte. L'humorista Pep Plaza ha posat punt final a l'acte amb el seu espectacle.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.