L'Ajuntament inverteix més de 55.000 euros en arranjaments aquest juliol


  • Comparteix:

El pav 3 serà un dels equipaments que patiran millores

El pav 3 serà un dels equipaments que patiran millores

L'Ajuntament inverteix més de 55.000 euros en 11 obres de millora en diferents instal·lacions de la ciutat. El pav 3 de la Rambla del Celler, la ZEM de la Floresta, la Sala d'Arts Marcials, la Sala Canigó del rocòdrom, l'escola l'Olivera, la ZEM Jaume Tubau, el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i el camp de futbol de Mira-sol seran els equipaments que seran arranjats.

L'Ajuntament millorarà algunes instal·lacions durant aquest mes aprofitant l'aturada de les competicions. Les obres amb pressupost d'inversió per aquest 2014 són la instal·lació del nou punt de xarxa del Pav 3 de la ZEM de la Rambla del Celler (548 euros), uns jocs de pals de voleibol per a l'escola l'Olivera (1.287 euros) , nous bancs per al vestíbul de la Sala d'Arts Marcials (560 euros), inspecció i segellat d'entrades d'aigua de la coberta del rocòdrom a la sala Canigó (7.423 euros), impermeabilització i segellat de canals de coberta i pilars (13.095 euros) i reparació del parquet afectat per les goteres a la Floresta (13.095 euros) i subministrament i instal·lació de riells i xarxes atura pilotes del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix (21.533 euros).

Les obres amb pressupost ordinari són canvi d'ubicació del marcador (701 euros) i reparació de les línies de marcatge del camp de futbol de Mira-sol (103 euros), poliment de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau (2.893 euros) i subministrament i instal·lació porta del vestidor 5 (395 euros) del pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.