La Moonrace del CAR consolida el nombre d'inscrits en la seva 2a edició

La 2a edició repetirą l'inscripció de l'any anterior

Altres

Publicat el 10/jul/14 per Albert Prat

La Moonrace, cursa nocturna que organitza el CAR, viurą la seva 2a edició aquest dijous pels carrers de Sant Cugat. A partir de dos quarts de deu del vespre, uns 1.400 inscrits participaran a la prova . La principal novetat serą el component solidari, un euro de cada inscripció es destinarą a la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson.

La cursa, que va crear l'any passat el CAR per commemorar el seu 25č aniversari, es disputarą sobre un circuit de 7,5 quilņmetres. La Moonrace recorrerą els principals carrers de la ciutat i enguany incorpora canvis a la senyalització, amb una indicació a cada quilņmetre.

L'organitzador de la prova, Albert Mendoza, assegura que repetir la participació és un bon senyal perquč indica que l'any passat es van fer les coses bé.

Albert Mendoza

És bo repetir la participació. Quanta més gent participi, més podrem recaptar per l'acció solidąria.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



Entre els participants hi haurą cares conegudes, com la del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, que donarą el tret de sortida i disputarą la cursa. A dos quarts d'onze estą prevista l'entrega de premis, amb la presčncia de l'alcaldessa, Mercč Conesa.