La selecció espanyola de waterpolo deixa el CAR i posa rumb a Budapest


  • Comparteix:

La selecció espanyola masculina de waterpolo ha fet aquest divendres al CAR Sant Cugat l'últim entrenament previ a l'Europeu de Budapest. El combinat dirigit per Gabi Hernández debutarà dilluns en la competició continental davant la selecció amfitriona, Hongria.

Els 13 convocats pel seleccionador Gabi Hernández han treballat des de dimecres al centre de Sant Cugat. El tècnic confia en el grup i assegura que els joves que s'han incorporat a l'equip hi són perquè tenen ganes i talent.

Gabi Hernández

Busquem present i futur. Els que estan aquí és perquè aportin el seu talent. M'han demostrat que tenen molta ambició i moltes ganes.


Aquest equip, que combina experiència i joves amb projecció, presenta algunes novetats, una d'elles sota pals. Edu Lorrio (Canoe), acompanyarà l'experimentat Iñaki Aguilar (CN Terrassa) a la porteria. Aguilar afirma que el campionat serà molt dur i remarca la importància d'anar partit a partit.

Iñaki Aguilar

Crec que pel grup que tenim hem d'anar partit a partitr i créixer fins el final. Hem d'anar a per totes.



La selecció espanyola jugarà la primera fase en el grup B i els seus rivals són Hongria, Sèrbia, Croàcia, Alemanya i França.

L'últim assaig de l'equip espanyol abans de viatjar dissabte a la capital hongaresa s'ha desenvolupat sota l'atenta mirada dels periodistes i sota un sol intens.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.