Agus Domingo: 'La primera meitat de temporada ha estat bastant fluixa'

Agus Domingo afronta amb necessitats la segona meitat de curs

Altres

Publicat el 22/jul/14 per Dani Aguilà

El golfista santcugatenc Agus Domingo qualifica de 'fluix' el primer tram de curs al Challenge Tour. Domingo, que es troba a l'equador de la temporada, ha reconegut que necessita encadenar bons resultats si vol optar a acabar l'any amb possibilitats de ser entre els 15 primers. El santcugatenc es troba en la posició 84 del rànquing general.

Després de participar en 11 dels 14 tornejos que s'han disputat fins ara al Challenge Tour, segon circuit continental de golf, Domingo és lluny de la posició que ostentava l'any passat a aquestes alçades de la temporada. A hores d'ara el santcugatenc és 84è, després d'haver fet al Challenge d'Espanya el millor resultat amb una setena posició.

Des d'ara fins a final de curs Domingo ja ha assegurat que participarà en tots els campionats possibles, a fi d'escalar llocs i situar-se al tram final entre els 50 primers, posicions que donen dret a participar als tres campionats finals de la temporada regular, dos a la Xina i un a Oman. Es tracta de tornejos que ofereixen grans premis i que permeten augmentar posicions amb més facilitat en cas de fer un bon paper.

El de Sant Cugat creu que és més important finalitzar pocs tornejos entre els primers que no acabar-ne molts i quedar en posicions secundàries.

Agus Domingo

Es tracta de fer bons tornejos. Passar talls i després quedar 25 no serveix de res. És millor fallar talls i després quedar entre els cinc primers.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa al futur més immediat, Domingo espera fer un bon resultat en els quatre campionats que venen, el primer d'ells, el Challenge de Le Vaudreuil, a França, que dóna el tret de sortida aquest dijous. Tot plegat, per començar a escalar posicions i somiar en ser un dels 15 primers de la general, posicions que donen plaça directa a l'European Tour del curs que ve.