SantCugatCreix i EsadeCreapolis rubriquen un acord de col·laboració


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'EsadeCreapolis

Imatge d'arxiu d'EsadeCreapolis

El grup SantCugatCreix ha tancat un acord amb EsadeCreapolis per treballar conjuntament temes relacionats amb el món de l'empresa i l'esport. El president del grup, Albert Salarich, remarca que volen generar contingut com xerrades, seminaris i altres iniciatives formatives.

Es tracta d'un intercanvi de coneixements entre les dues parts. Com assegura el president de l'associació, Albert Salarich, SantCugatCreix aporta coneixement de l'esport i EsadeCreapolis investigació, innovació i cooperació.

Albert Salarich

Aportem coneixement. Massa crítica. Aquí hi ha un feedback de coneixement d'una banda i l'atra, i ens veiem amb cor de treballar amb ells.


Aquest acord ja ha permès concretar algunes accions fins a finals d'any i ja treballen en la programació de 2015. L'acord també inclou que els tres clubs llueixin a les samarretes EsadeCreapolis.

Des que els tres clubs que integren SantCugatCreix, el Volei Sant Cugat, el Patí Hoquei i el Rugby Sant Cugat, van oficialitzar la seva unió, el projecte avança amb pas ferm. Van presentar aquest projecte de cooperació entre clubs a l'Ajuntament, a la Secretaria General de l'Esport i també al CAR Sant Cugat. I Ara, abans que no acabi l'any volen presentar-se a la ciutat. Ho faran el 28 de setembre amb una exposició itinerant que s'inaugurarà al hall de l'Ajuntament, on romandrà durant la primera setmana. Després continuarà pel Claustre del Monestir, el CAR, Esade i alguns equipaments esportius de la ciutat.

Salarich reconeix que treballen en diferents fronts alhora sense oblidar un dels principals objectius, la recerca de patrocinis.

Albert Salarich

Fins a finals de 2014 ens donarem a conèixer i en paral·lel es treballa en la recerca de patrocini. Esperem que abans de 2015 veiem algun fruit. Però som pacients.


La creació d'una Carta de Valors, que vol ser el compromís d'esportistes, tècnics, pares i directius, i un seminari on s'analitzarà el model multiesportiu són altres àmbits de treball de SantCugatCreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.