Enric Bosch jugarà al sènior B de la UESC de tennis taula per ajudar-lo a ascendir

Enric Bosch, a la dreta, deixarà de formar part de la tripleta del primer equip de la UESC / Font: Uesc.cat

Altres

Publicat el 31/jul/14 per Dani Aguilà

El palista de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Enric Bosch començarà la temporada en el segon equip de la secció de tennis taula del club. Així, el sènior A estarà format per Josep Antón i per les noves incorporacions, Pau Gaju i Álvaro Barreneche. Bosch ajudarà el sènior B a tornar a la categoria que ha perdut aquesta temporada, la Segona Nacional.

Experiència contrastada i qualitat. Aquests seran els aspectes amb els quals Enric Bosch vol ajudar el sènior B de la UESC a tornar a la Segona Nacional, el quart esglaó del tennis taula estatal. La temporada passada, el segon equip santcugatenc va acumular quatre victòries en 22 partits, acabant en penúltima posició del grup 5 i descendint a Tercera Nacional.

Bosch va tenir una lesió al final de la passada temporada, i tant el jugador com el club han acordat que la millor decisió passa perquè iniciï el curs amb el sènior B. Pel que fa al primer equip, Josep Antón passarà a compartir tripleta amb els nous fitxatges, Pau Gaju i Álvaro Barreneche, amb l'objectiu de fer un pas més i provar d'ascendir a Divisió d'Honor, segona categoria estatal, fita de la qual s'han quedat a les portes aquesta temporada.

En cas que ho necessiti, el primer equip també podria comptar amb Bosch. Ara bé, el palista no podria tornar a jugar amb el sènior B en el moment en què jugui un partit a la primera volta i un altre a la segona a Primera Nacional.