L'11a edició del ITF del Natació Sant Cugat aposta per la categoria masculina

El torneig ITF del Tennis Natació Sant Cugat només optarà per la categoria masculina

Altres

Publicat el 1/set/14 per Joan Garcia

L'11a edició del torneig ITF organitzat pel Club Tennis Natació Sant Cugat del 6 al 12 d'octubre només es disputarà a la categoria masculina. La falta de subvencions ha fet que l'entitat santcugatenca hagi descartat la categoria femenina. El torneig reuneix les millors promeses del tennis internacional que sumen punts per al rànquing de l'ATP.

La falta d'ajudes econòmiques de la federació catalana i espanyola de tennis ha deixat el torneig del Natació Sant Cugat sense la categoria femenina que a les darreres edicions havia tingut un alt nivell. El club ha apostat per la categoria masculina a la modalitat individual i de dobles.

El gerent de l'entitat, Francesc Costa, destaca que l'aposta per promocionar el tennis continua, tot i les dificultats econòmiques.

Francesc Costa

Volem organitzar el torneig i renunciar significaria perdre una oportunitat important de promocionar el tennis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les finals estan previstes per al 12 d'octubre a partir de les onze del matí. Els premis en metàl·lic pugen a 10.000 dòlars. La fase prèvia amb 64 tennistes es disputarà del 4 al 6 d'octubre i només vuit es classificaran per a la fase final.