Tibau: 'Ajudarem els clubs a aplicar la nova normativa de la Seguretat Social'

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau

Altres

Publicat el 24/set/14 per Joan Garcia

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que es farà una campanya informativa per ajudar a adaptar-se a la nova normativa de la Seguretat Social als clubs que encara no han regularitzat la situació del seu personal. Tibau diu que Catalunya és l'únic territori on les entitats s'han sancionat per no estar regularitzades.

'Pel que fa a la regularització contractual de tots els entrenadors, jugadors i personal dels clubs amb la Seguretat Social, una gran majoria d'entitats i clubs ja compleixen tots els requisits, però altres encara no han fet el pas. Tibau explica que ajudaran les entitats amb diferents reunions informatives.

Ivan Tibau

Hem d'estudiar cas per cas. Farem una radiografia de cada club i el cost que té fer aquest pas.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tibau no s'ha mostrat sorprès perquè Catalunya sigui l'única que ha rebut les inspeccions i les sancions de la Seguretat Social. Segons Tibau, els seus homòlegs de la resta de l'Estat espanyol 'desconeixen aquesta normativa i no n'han tingut cap'.

El secretari general de l'Esport també s'ha referit a la llicència única, reforma del govern espanyol que pretenia que les federacions esportives espanyoles decidissin quant cobrarien les federacions catalanes pel seu manteniment. Finalment el govern espanyol ha rectificat i, de moment, ha deixat fins el juliol de 2015 perquè els dos ens federatius arribin a un acord.

Tibau també ha felicitat l'Ajuntament per la construcció del nou pavelló de la Guinardera.