L'OMET posa en marxa les activitats esportives per a adults i gent gran


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Aquesta setmana comencen les activitats esportives per a adults i gent gran, que organitza l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). Per al nou curs s'oferten 15 activitats com el pilates, el ioga o la gimnàstica de manteniment. L'objectiu d'aquests programes és promoure els hàbits de vida saludable entre la ciutadania. Enguany algunes activitats es faran als barris de Volpelleres i Can Mates.

La setmana passada ja van començar tres activitats adreçades a la gent gran, gimnàstica de manteniment, ritmes llatins i tai-xí, i aquesta setmana ho fan les 12 restants, destinades als adults. En aquest cas l'oferta es concreta en ioga, reequilibri postural, tai-xí, ritmes llatins, gimnàstica suau, voleibol, gimnàstica de manteniment, pilates, esports usuals, bàdminton, tonificació i running.

El nombre d'inscrits és de 714 persones, xifra similar a la d'anys anteriors, 576 a les activitats d'adults i 138 a les de gent gran. Les inscripcions per als grups que encara tenen places s'han de fer a l'oficina de l'OMET, al passatge Baró de Coubertin.

La descentralització als barris de Can Mates i Volpelleres pretén, per una banda, acostar l'activitat esportiva a tota la ciutadania i, de l'altra, reduir l'activitat en gimnasos d'escoles com el Joan Maragall i Catalunya perquè els clubs en puguin fer més ús i optimitzar l'espai.

D'aquesta manera, a partir d'aquest curs activitats com pilates i ioga s’oferiran a l’escola L'Olivera i gimnàstica de manteniment a l'escola Turó de Can Mates.

Al web Omet.santcugat.cat es pot trobar tota la informació de la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.