Sant Cugat, seu de l'assemblea de l'Associació Internacional d'esport adaptat

Sant Cugat ja té experiència en aquest àmbit, amb l'organització de la ICUP l'any passat

Altres

Publicat el 1/oct/14 per Dani Aguilà

Sant Cugat serà la seu de la propera assemblea de l'Associació Internacional d'Esports per a Persones amb Paràlisi Cerebral (CPISRA), que se celebrarà del dijous al diumenge de la setmana que ve. La ciutat ha estat escollida per la Federació Esportiva Catalana per a Paralítics Cerebrals, designada per organitzar l'esdeveniment. Una quarantena de delegacions d'arreu del món estaran presents en una assemblea que es durà a terme al Sant Cugat Hotel&Restaurant.

El CPISRA és l'organisme que aglutina la gran majoria d'esports adaptats per tal d'estructurar l'organització dels seus esdeveniments, com la Copa Intercontintental del Futbol 7 per a Persones amb Paràlisi Cerebral (ICUP) que es va celebrar a Sant Cugat l'any passat. La ciutat centra de nou l'atenció de l'esport adaptat amb aquesta cita, on assistirà la cúpula de l'ens internacional i on es debatrà, entre d'altres, la programació d'actes de cara a l'any que ve.

Més enllà de fer calendari, a aquesta reunió es farà èmfasi en l'objectiu de crear federacions específiques per a cada esport, amb l'objectiu que no hagin de dependre d'un altre organisme i puguin actuar amb més autonomia. En aquest sentit, la boccia ja ha establert aquesta independència. A la Federació Catalana hi ha gran interès que aquest pas es pugui fer amb la disciplina d'eslàlom, entenent que aquest fet introduiria la selecció catalana directament en l'àmbit internacional a nivell oficial, com passa amb la boccia.

El president de la Federació Catalana, Carles Muñoz, ressalta l'orgull d'organitzar una cita d'aquesta magnitud.

Carles Muñoz

Hem estat designats com a organitzadors, fet que ens omple de joia. Com a amfitrions estem convidats a assistir a tot arreu, i ens fa molta il·lusió poder celebrar-ho a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sant Cugat està adquirint ressò en l'esport adaptat, i és que després de la disputa de la ICUP, l'abril de l'any que ve serà el torn de l'Europeu de Boccia, que es durà a terme a la nostra ciutat.