Sant Cugat acollirà el Campionat de Catalunya universitari

El futbol 7 femení és una de les modalitats que es disputen al Català universitari / Font: ECU

Altres

Publicat el 6/oct/14 per Joan Garcia

Sant Cugat acollirà la 30a edició del Campionat de Catalunya universitari en tres jornades que tindran lloc al novembre, febrer i abril de l'any vinent, organitzades per la Universitat Internacional de Catalunya. La competició reunirà 12 universitats i 3.500 participants que competiran en sis modalitats esportives repartides entre la ZEM de la Guinardera, la Rambla del Celler i la Jaume Tubau.

Aquesta competició convoca les 12 universitats catalanes públiques i privades en dues jornades prèvies i una fase final. El bàsquet, el volei, l'handbol, el futbol sala i el rugbi tant masculí com femení, el futbol 11 masculí i el futbol 7 femení seran les modalitats esportives que es disputaran a Sant Cugat repartides entre la Guinardera, Rambla del Celler i Jaume Tubau.

La Universitat Internacional de Catalunya organitza i coordina el campionat amb el suport de la Secretaria General de l'Esport i la Generalitat. El campionat s'estructura en dues jornades prèvies previstes per a mitjans de novembre i de febrer. Les finals es disputaran el 19 de març.

El responsable del servei d'Esports de la UIC, Bruno Alesina, destaca que Sant Cugat és el lloc ideal per acollir aquesta competició tant per la ubicació com pel nivell de les instal·lacions.

Bruno Alesina

Escollir Sant Cugat ha estat molt fàcil. Les seves instal·lacions són molt bones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els primers classificats de cada esport es classificaran per al Campionat d'Espanya. Alesina ressalta que el món universitari ha de potenciar la vessant esportiva.

Bruno Alesina

L'objectiu d'aquesta competició és que els universitaris gaudeixin de l'esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La UIC agafa el relleu de la Universitat de Vic que ha organitzat la darrera edició. L'organització també ha explicat que seleccionarà els millors jugadors de cada modalitat perquè representin a Catalunya en l'Europeu de l'any vinent encara sense data ni lloc.