L'amazona santcugatenca Lourdes Rotellar debutarà en la final d'un Europeu

Lourdes amb el seu cavall / Font: Hípica Can Caldés

Altres

Publicat el 21/oct/14 per Carme Reverte

L'amazona santcugatenca del Club Esportiu Equus Can Caldés Lourdes Rotellar participarà a la final del Campionat d'Europa del Màster del Cavall Ibèric (MCI) que tindrà lloc el cap de setmana que ve a França. Rotellar, que representarà Espanya en aquesta competició de doma clàssica, prendrà part en dues proves anomenades Lisboa i RLM Lusitània (Kür), aquesta última amb acompanyament musical.

Lourdes Rotellar, entrenada per Alfonso Expósito, competirà amb el cavall Templado X amb el qual fa dos anys i mig que es prepara per un campionat d'aquest nivell. El binomi prendrà part per primera vegada en una competició continental com confirma l'amazona santcugatenca.

Lordes Rotellar

No sé com ens pot anar. És el primer cop que faig una competició d'aquest nivell. El cavall està funcionant molt bé. Estic animada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Lourdes Rotellar competeix des dels 14 anys i sempre ho ha fet a nivell català i aquest cap de setmana s'estrena amb una competició d'alt nivell. La prova definitiva d'aquest campionat es disputarà des de divendres a diumenge al Parc Eqüestre Francilien de Le Pin (França).