Tommy Robredo suma 500 victòries en el circuit ATP


  • Comparteix:

Tommy Robredo en un imatge d'arxiu

Tommy Robredo en un imatge d'arxiu

El tennista olotí resident a Sant Cugat Tommy Robredo arriba a les 500 victòries en el circuit ATP després de 15 anys de carrera. Robredo va arribar a aquesta xifra en el partit de semifinals de l'Open de València contra el francès Jeremy Chardy i arrodoneix així una trajectòria en què ha aconseguit 12 títols en 18 finals.

Robredo va aconseguir la primera victòria el 1999 en el Trofeu Comte de Godó de Barcelona. Des d'aleshores el tennista d'Hostalric ha disputat 815 partits amb un 61 per cent de victòries i un 39 de derrotes. La seva millor classificació a l'ATP va arribar en el 2006, quan va ser 5è, mentre que el seu pitjor any va tenir lloc el 2012 quan les lesions el van fer perdre posicions fins el lloc 471 del rànquing.

Un tennista que ha aconseguit títols en els tornejos de Barcelona, Hamburg, Metz, Buenos Aires, Costa do Sauipe, Santiago de Xile i Umag, en dues ocasions a Sopot i Bastad. En dobles, Robredo ha sumat cinc títols.

Actualment, Tommy Robredo és 17è en el rànquing ATP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.