Pol Carreras torna a l'equip espanyol d'esquí quatre anys després


  • Comparteix:

Pol Carreras ha tornat a l'equip espanyol d'esports d'hivern / Font: Pol Carreras

Pol Carreras ha tornat a l'equip espanyol d'esports d'hivern / Font: Pol Carreras

L'esquiador valldoreixenc Pol Carreras torna a formar part de l'equip espanyol d'esports d'hivern després de quatre anys d'absència. Carreras inicia la temporada amb la Copa d'Europa on espera classificar-se entre els quinze primers. El valldoreixenc també es marca acabar entre el top ten al Mundial dels Estats Units que es disputarà al febrer.

Pol Carreras afronta una nova temporada d'esquí en les modalitats de gegant i eslàlom. Després d'uns anys entrenant-se i competint a Suïssa, Carreras torna a formar part de l'equip espanyol d'esports d'hivern. El valldoreixenc destaca la dificultat de la nova temporada on la Copa d'Europa i el Mundial seran les grans cites. Carreras es mostra ambiciós i espera quedar entre els deu primers a les dues competicions.

Pol Carreras

És una temporada molt intensa on vull estar entre els primers classificats a la Copa d'Europa i el Mundial.


L'esquiador valldoreixenc comença la Copa d'Europa el 20 de novembre amb quatre proves a Finlàndia i quatre més a Itàlia al desembre. El Mundial tindrà lloc al febrer als Estats Units a la ciutat de Vail.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.