Els participants de la 16a edició del Cros es poden inscriure per internet

Altres

Publicat el 3/nov/14 per Dani Aguilà

La 16a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, que es disputa diumenge de la setmana que ve al Parc de la Pollancreda, es modernitza amb la possibilitat de formalitzar les inscripcions per internet al web Omet.santcugat.cat. Aquesta novetat s'ha anunciat durant la presentació de la cita, que s'ha dut a terme aquest dilluns a l'ajuntament. Enguany es reeditarà una campanya solidària que serà en suport de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI). El termini per poder-se inscriure acaba dimarts de la setmana que ve.

La campanya en suport d'ASDI es durà a terme a través de donacions voluntàries dels participants. A més, la competició mantindrà la cursa Special Cros per a persones amb discapacitat intel·lectual. Per tot plegat, el president d'ASDI, Enric Tomàs, agraeix el suport del Cros.

Enric Tomas

Un vessant solidari adreçat a les entitats socials del poble, va ser un èxit i un encert. A més, volem agrair-vos que enguany sigui ASDI l'entitat que pugui gaudir d'aquest vessant social.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per sisè any consecutiu, l'activitat estarà patrocinada per IDC Salut Hospital General de Catalunya, hi col·laborarà la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i tindrà el suport del Consell Esportiu del Vallès Occidental.

Les 17 curses es desenvoluparan en cinc circuits de diferents distàncies, amb el tret de sortida a les nou del matí en categoria popular masculina i femenina. Les edats engloben des de prebenjamí, amb participants nascuts el 2008, fins a popular, on participarà tot corredor nascut a partir de 1995.

Una altra de les novetats serà una lleugera modificació en dos dels seus recorreguts arran de la instal·lació del nou espai de sociabilització de gossos al Parc, com explica el director de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), Xavier Requeno.

Xavier Requeno

Hem fet una modificació del circuit per poder compaginar la pràctiva esportiva del Cros amb aquest nou servei.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La participació ha augmentat en les dues darreres edicions, amb un increment l'any passat de més de 400 corredors. Pel que fa a les inscripcions per internet, a hores d'ara ja se n'han formalitzat unes 150. Es tracta d'una cita clau en el calendari esportiu santcugatenc, segons el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

Una activitat que ens omple d'orgull, és una de les activitats capdaventeres en matèria esportiva conjuntament amb la Marxa Infantil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la presentació també ha assistit Cecília Gras, directora mèdica de IDC Salud Hospital General de Catalunya, i Ramon Grau, editor del grup de comunicació Totmedia.