Nombrosa participació del Gimnàstica Sant Cugat a l'Euskalgym de Vitòria


  • Comparteix:

Imatge de Natàlia Garcia / Font: Euskalgym

Imatge de Natàlia Garcia / Font: Euskalgym

Més d'una trentena de gimnastes del Club Gimnàstica Sant Cugat participaran aquest cap de setmana en una nova edició de l'Euskalgym, que té lloc a Vitòria. El club santcugatenc competirà amb sis conjunts i amb la gimnasta de la selecció espanyola, Natàlia Garcia, a la gala internacional de dissabte.

La competició començarà dissabte al matí per a les alevins de nivell 7. A la tarda serà el torn de Natàlia Garcia, que farà un o dos aparells i participarà a la gala amb un exercici d'exhibició. La resta de conjunts, les cadets A i B de nivell 7 i les alevins, infantils i júniors de nivell 8, competiran diumenge al matí.

Aquesta competició permetrà, com explica la responsable tècnica del club, Mònica Vinyals, contrastar el nivell dels conjunts quan falten pocs dies per al campionat d'Espanya.

Mònica Vinyals

Ens interessa molt anar-hi perquè ens va molt bé a totes per veure el nivell que tenim.


L'Euskalgym s'ha convertit en un espectacle on se citen les millors gimnastes del món, pensat per fer gaudir els aficionats d'aquest esport. Milers de seguidors, entre ells algunes decenes de santcugatencs, s'aplegaran aquest cap de setmana al pavelló Fernando Buesa Arena de Vitòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.