El Campionat de Catalunya universitari s'inicia aquest dimarts a Sant Cugat


  • Comparteix:

El futbol sala obre el Campionat de Catalunya universitari a Sant Cugat / Font: ECU

El futbol sala obre el Campionat de Catalunya universitari a Sant Cugat / Font: ECU

El Campionat de Catalunya universitari, organitzat per la Univeristat Internacional de Catalunya (UIC), s'inicia aquest dimarts a Sant Cugat i reunirà més de 900 esportistes de 12 universitats amb la fase prèvia del futbol sala masculí al pav 2 i pav 3 de la Rambla del Celler. Les modalitats de futbol sala, volei i bàsquet completaran la setmana vinent aquesta competició.

La 30a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) tindran el futbol sala masculí com l'esport que donarà el tret de sortida aquest dimarts a partir d'un quart d'onze del matí amb els primers partits que s'allargaran fins les dues de la tarda. Dimecres arribarà el torn del futbol sala femení i dijous el bàsquet masculí i femení. El volei femení dimarts de la setmana vinent i el masculí dimecres tancaran la jornada prèvia.

12 universitats públiques i privades disputen dues jornades prèvies al novembre i al febrer. La fase final serà el 12 de març. El responsable del servei d'Esports de la UIC, Bruno Alesina, creu que Sant Cugat és un lloc ideal per acollir aquestes competicions per la qualitat de les seves instal·lacions.

Bruno Alesina

La primera jornada és la més important per veure quins equips tenen més potencial.


L'organització està pendent de decidir si la ZEM Jaume Tubau serà la seu del futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.