L'aleví 7 del Gimnàstica Sant Cugat, dominador a l'Euskalgym


  • Comparteix:

L'aleví 7 del Gimnàstica Sant Cugat s'ha penjat l'or a l'Euskalgym / Font: Jordi Lázaro

L'aleví 7 del Gimnàstica Sant Cugat s'ha penjat l'or a l'Euskalgym / Font: Jordi Lázaro

L'aleví 7 del Gimnàstica Sant Cugat Esportiu acaba en primera posició a l'Euskalgym, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Vitòria. El conjunt entrenat per Pilar Fernández no ha tingut rival en l'última cita abans dels Campionats d'Espanya Base i Absolut, que se celebraran del 20 al 23 de novembre a Castelló i del 11 al 14 de desembre a Saragossa, respectivament. El club santcugatenc ha participat amb cinc conjunts més, dos en categoria base i tres en absolut.

L'Euskalgym, un campionat que cada any obté més prestigi a la gimnàstica rítmica, ha servit a sis equips del Gimnàstica Sant Cugat per perfilar les seves actuacions de cara als campionats estatals que es disputaran a les següents setmanes. El que millor rendiment ha mostrat ha estat l'aleví 7, que s'ha imposat amb claredat entre els 42 conjunts participants.

En la mateixa categoria de base, el Gimnàstica Sant Cugat ha situat un cadet en la vuitena posició i un altre entre la 22a i la 25a. Pel que fa a categoria absoluta, l'entitat ha participat amb un aleví, un infantil i un junior, que han acabat en 14a, cinquena i 15a posició respectivament. Tots aquests equips s'entrenaran ara per la participació als Campionats d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.