La Kami-CEI sortirà de la Floresta per primera vegada en set edicions


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la Kami-CEI/ Foto: CEI

Imatge del cartell de la Kami-CEI/ Foto: CEI

La 7a Caminada Popular Kami-CEI, organitzada pel Centre Excursionista Independent amb seu a la Floresta, donarà el tret de sortida aquest diumenge a dos quarts de nou des de la plaça de l'estació de la Floresta. La prova té un recorregut de 18 quilòmetres i s'espera la participació d'unes 150 persones vingudes de tot Catalunya.

La caminada tindrà lloc per primera vegada a la Floresta i passarà per la Font can Mallol, Can Calopa de dalt, el Pont de la rierada i el Bosc dels Lladres amb arribada al Casino de la Floresta. El temps màxim per completar el recorregut de 18 quilòmetres és de cinc hores i mitja. Durant el trajecte hi haurà dos punts d'avituallament en els quilòmetres sis i 12,3 i un altre a l'arribada. La prova té un desnivell de 550 metres positius en un recorregut que el president del Centre Excursionista Independent, Xavier Sans, ha volgut portar per primera vegada a la nostra ciutat.

Xavier Sans

Cada any ho fem a una localitat diferent i enguany, en tenir la seu del CEI a la Floresta, hem decidit fer-la aquí.


La data límit per inscriure's finalitza aquest dimecres i es pot formalitzar a través del web Cei-catalunya.blogspot.com.es.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.