El Club Muntanyenc crea un grup de muntanya per a joves de 18 a 45 anys


  • Comparteix:

Imatge d'una de les sortides de muntanya del club / Font: CMSC

Imatge d'una de les sortides de muntanya del club / Font: CMSC

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) engega un nou grup de muntanya dirigit a un públic d'entre els 18 i els 45 anys a causa de la gran demanda que ha detectat l'entitat per aquesta activitat i dins d'aquest perfil d'edat. Aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, es farà la primera reunió de treball on es presentarà la proposta de primera sortida d'un grup que es preveu que pot arribar a la seixantena de membres.

Pau Sánchez és un dels impulsors del projecte i ha ressaltat que al club faltava un grup de muntanya dirigit a aquest grup d'edat. Sánchez ha explicat que aquest divendres presentaran una possible primera sortida a la serra d'Orriols, i que a partir de llavors començaran a funcionar com una secció més del club.

Pau Sánchez

Presentem un projecte de primera sortida i després seguirem funcionant com un altre grup del club.


El CMSC convoca tota la gent que estigui interessada en aquest grup a participar aquest divendres en aquesta trobada a la seu de l'entitat per parlar sobre aquesta nova secció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.