El Cros amb més inscripcions aterra aquest diumenge al Parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

El Cros arriba a la 16a edició en plena forma

El Cros arriba a la 16a edició en plena forma

Prop de 5.000 inscrits tenen una cita aquest diumenge al Parc de la Pollancreda amb el 16è Cros Ciutat de Sant Cugat, organitzat per l'OMET a través de l'Ajuntament. Aquesta edició, que ha batut el rècord d'inscrits, donarà el tret de sortida a les nou del matí amb la categoria popular i clourà a les dues de la tarda amb la darrera entrega de premis. L'OMET ha editat una guia del cros per donar més informació els participants a la jornada. La guia es pot descarregar a Omet.santcugat.cat.

El Cros Ciutat de Sant Cugat ha superat totes les previsions i ha establert un nou registre d'inscrits amb 4.873 atletes. Aquesta edició supera en més de 200 la de l'any passat. Tot plegat, dividit en 17 categories entre masculines i femenines, que van des dels més grans, nascuts a partir de 1995 i que seran els primers en córrer, a prebenjamins, que seran els últims. Durant el matí hi haurà dos lliuraments de trofeus, un a dos quarts i cinc de dotze del matí i un altre a les dues de la tarda.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca que és l'esdeveniment referent a la nostra ciutat.

Xavier Tizón

Estem davant un esdeveniment esportiu que ha mort d'èxit.


Quan passin deu minuts de les deu del matí es durà a terme la cursa d'Special Cros per a persones amb discapacitat intel·lectual. L'aposta solidària de la cursa no acabi aquí, i és que enguany es reeditarà una campanya solidària, en aquesta edició en suport de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI).

Per sisè any consecutiu, l'activitat estarà patrocinada per IDC Salut Hospital General de Catalunya, hi col·laborarà la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i tindrà el suport del Consell Esportiu del Vallès Occidental. L'alcaldessa, Mercè Conesa, farà acte de presència durant el matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.