Dani Nafría busca finançar la seva participació a la Titan Desert 2015


  • Comparteix:

Dani Nafría vol participar a la Titan Desert

Dani Nafría vol participar a la Titan Desert

El paratriatleta santcugatenc Dani Nafría busca finançament per participar a la 10a Titan Desert, que es disputarà a finals d'abril de l'any que ve. La cita és una cursa ciclista d'orientació per etapes d'alta exigència, que té lloc al desert del Sàhara, i que a més requereix d'una gran resistència i capacitat d'orientació. Nafría necessita al voltant de 4.000 euros per finançar el repte.

Després de passar pel quiròfan aquest estiu, Dani Nafría ja està pràcticament recuperat i cerca nous horitzons. El primer va ser la participació a la VulcaNo Limits, un dura prova de BTT en què el santcugatenc va poder comprovar les primeres sensacions després de l'operació. El següent pas serà l'últim dia de l'any, a la Sant Silvestre. Tot plegat, abans no arribi el seu repte més ambiciós, la Titan Desert.

Per dur a terme aquesta competició, que arriba a la 10a edició, el santcugatenc espera trobar patrocinadors i pagar així totes les despeses que genera la cursa. Una cita que, segons Nafría, ha vist com només un participant amb pròtesi ha pogut acabar els sis dies de recorregut. Per tot plegat, el paratriatleta espera poder inscriure's per seguir donant un missatge 'd'optimisme'.

Dani Nafría

Estic buscant patrocinadors per participar en aquesta competició.


El de Sant Cugat seguirà entrenant-se per arribar en plena forma a la cita. Nafría haurà de tenir tots els requisits abans del març, que és quan es tanca el període d'inscripcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.