Les Planes acull una prova puntuable de la Lliga Catalana de Canicross


  • Comparteix:

I(matge d'una canicross / Font: Vitonica.com

I(matge d'una canicross / Font: Vitonica.com

Les Planes acull aquest diumenge el 1r CaniCross organitzat per l'Associació Espanyola de Mushers (AEM) amb la col·laboració del Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI). El recorregut, de cinc quilòmetres amb desnivells de 195 metres, té lloc per corriols i pistes del Parc de Collserola. La cursa, que fan binomis home-gos, és puntable per la 9ª Lliga Catalana de Canicross.

La cursa s'iniciarà el diumenge a les nou del matí a la plaça de la Creu d'en Blau, a Les Planes, lloc on es farà el lliurament de premis a las 12 del migdia.

Segons el reglament, és indispensable que els gossos que participin portin les vacunes i el material adient. Els participants són els únics responsables dels gossos, i la despreocupació dels amos comportarà una penalització.

El president de l'Associació Espanyola de Mushers, Andrés Bustos, remarca que habitualment no són curses massives.

Andrés Bustos

No són curses massives, estan per sota dels 100 participants. És un esport poc conegut i el fet de fer la cura aquí servirà per promocianr-lo per aquesta zona.


Les inscripcions es tanquen aquest dimecres a les vuit del vespre per als federats i a les 12 de la nit per als no federats. L'organització espera la participació d'uns 50 corredors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.