JM Automoción aterra a Sant Cugat amb una espectacular posada en escena


  • Comparteix:

JM Automoción inaugura un espai a Sant Cugat amb una festa farcida de llum, colors i cotxes de luxe. El concessionari ha mostrat durant la cita alguns dels models que posarà a l'abast des de la nova botiga al número 88 de la carretera de Rubí. Jugadors del primer equip del RCD Espanyol i altres personalitats del món de l'esport, com el santcugatenc Rubén Xaus, expilot de Moto GP i Superbikes, han assistit a la inauguració.

JM Automoción apropa als santcugatencs marques de luxe com Lamborghini, Porsche, Ferrari i Aston Martin. El concessionari ha traslladat la seva botiga des de Terrassa amb una renovada imatge corporativa i amb l'objectiu de millorar el seu mercat. Un dels dos propietaris de JM Automoción, Joan Valderas, ha destacat la proximitat amb Barcelona per atreure més compradors tot i reconèixer que el concessionari no només treballa amb cotxes de luxe.

Joan Valderas

Està més a prop de Barcelona, tenim client nacional, creiem que pot ser un mercat millor que Terrassa. Majoritàriament és cotxe de luxe, però també tenim alguna cosa més senzilla.


Personalitats de l'elit esportiva no s'han volgut perdre l'ocasió de veure de prop els models que ofereix JM Automoción. Jugadors del primer equip de l'Espanyol com Víctor Sánchez, Javi López, Abraham González i Álvaro González, així com l'expilot santcugatenc Rubén Xaus s'han apropat a la presentació. Xaus ha recordat la potencial clientela que pot tenir Sant Cugat per fer-se amb aquest tipus de cotxes.

Rubén Xaus

Sant Cugat té una clientela i uns residents estrangers d'un alt poder adquisitiu que tindran a l'abast de venir a comprar 'joguines' que es mereixen quan guanyen diners perquè treballen dur.


A l'acte també hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha valorat l'impacte de JM Automoción per al posicionament de la marca de Sant Cugat més enllà de les seves fronteres.

Mercè Conesa

Pretén ofertar aquestes marques no només a ciutadans de Sant Cugat sinó molt més enllà. Que la nostra ciutat es vegi com una posició interessant per aquestes marques és una manera de promoure l'economia local.


Un muntatge de música i llums i els parlaments d'inauguració han servit per acabar de presentar els objectius i serveis de la botiga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.