Les distincions de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu es lliuraran al CAR Sant Cugat


  • Comparteix:

Miguel Cardenal, a l'esquerra de la imatge, serà l'encarregat de lliurar els guardons

Miguel Cardenal, a l'esquerra de la imatge, serà l'encarregat de lliurar els guardons

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat acollirà aquest dimarts a partir de les dotze del migdia l'acte d'entrega de les distincions de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu. El president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, lliurarà les distincions, en total 29, en les diferents categories.

Entre els guardonats destaca la waterpolista Anna Espar, que rebrà la medalla de plata. El pilot de MotoGP Pol Espargaró i el tennista Marcel Granollers seran reconeguts amb la medalla de bronze respectivament i la Jean Bouin amb la placa d'or. Entre els clubs distingits també hi ha el Club Esportiu Júpiter, que recollirà la placa de bronze.

La Reial Ordre del Mèrit Esportiu en les seves diferents categories: Gran Creu, Plaques i Medalles d'Or, Plata i Bronze es concedeixen a persones i entitats que s'han distingit pels seus èxits esportius i per les aportacions al desenvolupament de l'esport espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.