El Club Arquers Sant Cugat es presentarà en societat la setmana vinent

El tir amb arc continua sumant practicants a la nostra ciutat / Font: Ramon Pujol

Altres

Publicat el 11/des/14 per Carme Reverte

Els amants del tir amb arc ja tenen club a la ciutat, el Club Arquers Sant Cugat, que es presentarà oficialment dijous de la setmana que ve al Metropolitan Golf de Can Sant Joan. El club presidit per Ramon Pujol es va fundar a finals de 2012 i té una dotzena d'associats, però no s'ha donat a conèixer fins ara per falta d'instal·lacions. L'entitat pretén impulsar aquesta pràctica esportiva al municipi, créixer i ser un referent en la formació amb la creació d'una escola.

Durant aquests gairebé dos anys, el Club Arquers Sant Cugat ha buscat un espai on practicar el tir amb arc a la ciutat i des de fa un mes aproximadament el té al Metropolitan Golf de Barcelona, a Can Sant Joan. Durant aquest període, com explica el seu president, Ramon Pujol, el club ha esperat per obrir-se i presentar-se a la ciutadania.

Ramon Pujol

Vaig veure que a Sant Cugat no hi havia tir amb arc i vaig decidir crear el club a finals de 2012 però en no tenir instal·lacions no ens hem donat a conèixer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ramon Pujol prové del club de la UAB, que va presidir durant alguns anys, i assegura que ja era hora que Sant Cugat tingués un club. El president del Club Arquers SC espera un creixement important de socis aquest 2015, tot i que algunes persones interessades no s'han pogut associar per la falta d'espai on practicar. Però el més important segons Pujol és impulsar el tir amb arc entre els joves a través de la creació d'una escola.

Ramon Pujol

Volem arribar a un nombre important de socis i volem ser un referent en la formació. Volem impulsar el tir amb arc entre els joves i per això crearem una escola.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El club santcugatenc té entre els seus socis amb l'actual campió de Catalunya de tir olímpic, Raül Quiles, veí de Cerdanyola.