El president de la Coordinadora busca una candidatura de consens per al seu relleu

Imatge de l'última reunió de la Coordinadora

Altres

Publicat el 2/gen/15 per Carme Reverte

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, Joan Salabert, pretén aconseguir una candidatura de consens entre les dues candidatures que s'han presentat, abans de deixar la presidència. Salabert opina que 'no és moment de dividir la Coordinadora sinó de sumar esforços entre tots'. La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, i el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, encapçalen les dues candidatures que opten a rellevar l'actual junta de la plataforma.

No hi ha data per a la pròxima assemblea de la Coordinadora d'Entitats Esportives, però l'encara president, Joan Salabert, espera poder convocar-la passat festes en un dia que faciliti la presència dels presidents dels clubs que en formen part. Fins llavors, Salabert s'ha proposat trobar el consens entre les dues opcions.

Joan Salabert

La feina a fer és aconseguir una candidatura unitària perquè personalment crec que no és un bon moment per dividir sinó per sumar esforços entre tots.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Joan Salabert ja ha parlat amb Mònica Mateu, però encara té pendent fer-ho amb Rafa Robledo abans de fixar la data per a la pròxima assemblea de la plataforma, que com a principal punt de l'ordre del dia tindrà la ratificació o bé l'elecció de la nova junta directiva. En la mateixa reunió, els clubs també podrien votar l'entrada a la plataforma del Qbasket Sant Cugat, que fa uns dies va anunciar el seu interés per incorporar-se.