L'associació SantCugatCreix anima als clubs a adherir-se a la Carta Ètica

SantCugatCreix espera que els clubs s'adhereixin a la Carta Ètica

Altres

Publicat el 7/gen/15 per Joan Garcia

L'associació esportiva SantCugatCreix, formada pel Club Voleibol Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, anima els clubs santcugatencs a adherir-se a la Carta Ètica creada per l'entitat. Un dels integrants del SantCugatCreix, el president del Volei, Miquel Martínez, destaca que és un document obert i convida totes les entitats a participar perquè sigui el full de ruta conductual de l'esport santcugatenc.

Amb la Carta Ètica presentada al desembre, SantCugatCreix s'ha dotat d'una eina que vol servir també altres entitats que puguin estar interessades i adherir-s'hi. Per treballar i materialitzar aquest programa d'activitats que consta de xerrades, un concurs de dibuix i una exposició entre altres, SantCugatCreix té la col·laboració de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat, Paidos, EsadeCreapolis i l'Ajuntament.

La Carta Ètica de l'Associació SantCugatCreix parteix d'un principi bàsic comú a les tres entitats que la formen, l'aposta per la base i la formació. El document posa l'accent en nou valors a partir dels quals s'han elaborat diferents decàlegs adreçats als diferents grups implicats en un club com són els esportistes, els tècnics, els pares i els directius.

El president del Volei Sant Cugat i membre de SantCugatCreix, Miquel Martínez, creu que aquesta Carta Ètica ajudarà a millorar l'esport santcugatenc.

Miquel Martínez

Volem que els clubs santcugatenc adoptin aquesta Carta Ètica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



SantCugatCreix farà presentacions per donar a conèixer la Carta Ètica.