El Volei i l'Handbol Sant Cugat creuen que la Coordinadora necessita una renovació


  • Comparteix:

Davide Bonaccini creu que la Coordinadora necessita crear comissions de treball

Davide Bonaccini creu que la Coordinadora necessita crear comissions de treball

Dos dels clubs que integren la Coordinadora d'Entitats Esportives, l'Handbol Sant Cugat i el Volei Sant Cugat, creuen que la plataforma necessita una renovació que permeti definir els objectius a assolir i també un canvi en l'organigrama de junta. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, destaca que més que un president es necessita crear comissions de treball que fomentin el debat i la participació dels clubs. El president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, assenyala que el més important és definir objectius 'realistes' i no perdre el temps en tertúlies sense sentit.

Mònica Mateu i Rafa Robledo són les cares visibles de les dues candidatures que opten a la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives. Dos dels 14 clubs que la formen han expressat a Cugat.cat la seva opinió sobre el futur d'aquesta plataforma. Per al president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, el més important no és l'elecció d'un president sinó la reforma que cal fer en l'estructura de la junta. Bonaccini aposta per una Coordinadora organitzada per comissions de treball amb un secretari i un tresorer.

Davide Bonaccini

Les comissions de treball haurien de fer la feina i després exposar-la als clubs.


Bonaccini creu que unificar les dues candidatures seria molt positiu per a la plataforma. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, creu que la Coordinadora ha de definir els objectius i no perdre el temps en debats estèrils.

Miquel Martínez

El guió de la Coordinadora ha de ser buscar temes comuns d'interès comuns per a tots els clubs.


Martínez creu que no hi haurà unificació de les dues candidatures perquè tenen objectius ben diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.