Lambea, tercer al Campionat de Catalunya individual d'esquí de muntanya

Sergi Lambea, a la dreta de la imatge, va acabar en 3a posició / Font: CMSC

Altres

Publicat el 12/gen/15 per Carme Reverte

Sergi Lambea continua sent l'aposta del Club Muntanyenc en la nova temporada d'esquí de muntanya. Aquest diumenge ha aconseguit la tercera posició en categoria júnior a la cursa 3 Fronteres MoraBanc, disputada a l'estació de Pas de la Casa-Grau Roig, com a Campionat de Catalunya d'Esquí de Muntanya Individual. Lambea és membre de la selecció catalana i membre del Centre de Tecnificació de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Lambea, tot i haver-se lesionat a la mà a l'última baixada, va entrar tercer a la meta, a dos minuts del primer i a 50 segons del segon, deixant el quart a cinc minuts.

El cap de setmana que ve Sergi Lambea participarà en el Campionat d'Espanya de Cronesquí i sprint que tindrà lloc a Cerler i Benasque (Osca) durant tot el cap de setmana. En aquesta ocasió, l'esportista del Club Muntanyenc anirà seleccionat per la Selecció Catalana d'Esquí de Muntanya.

Sergi Lambea és un jove esportista del CMSC. Nascut al 1996 i des dels sis anys partícip de les activitats del CMSC, començant per l'Esplai Sarau, després l'Escola d'Excursionisme i acabant com a competidor de l'Escola de Muntanya, primer en escalada i actualment en esquí de muntanya. Actualment Lambea estudia i resideix a Font Romeu (França) al Centre d'Entraînement en Altitude on estudia el grau d'esports d'alta muntanya.