Polèmica en el triomf de Quiñonero a les eleccions del Petanca Sant Cugat Atlètic


  • Comparteix:

La nova junta del Club Petanca Sant Cugat Atlètic

La nova junta del Club Petanca Sant Cugat Atlètic

Jaume Quiñonero guanya les eleccions a la presidència del Club Petanca Sant Cugat Atlètic davant la disconformitat de l'altra candidatura, encapçalada per Salvador García. Segons Roger Sagristà, membre d'aquesta segona candidatura, s'ha 'vulnerat la normativa de la Federació Catalana pel que fa les eleccions, amb un resultat en què no s'han permès votar 21 persones, el 25% del cens'. Sagristà ha assegurat que ja es va presentar un recurs d'apel·lació pel cens establert, i que durant els dos dies següents protestaran pel resultat de les eleccions amb un escrit.

55 socis han emès el seu vot d'un cens que n'havia convocat 83, i Jaume Quiñonero les ha guanyat amb 30 vots, cinc més que la candidatura rival. La polèmica ja venia d'abans, en la creació del cens electoral. Segons la candidatura de Salvador García, aquest cens ha deixat 21 socis sense dret a votar quan podien fer-ho, tal com explica el membre de l'equip de García, Roger Sagristà.

Roger Sagrista

No estem d'acord amb el resultat perquè entenem que han vulnerat una normativa de la Federació.


Sagristà ha anunciat que presenteran un escrit a la Federació Catalana per mostrar la seva disconformitat pel resultat de les eleccions. Per contra, Jaume Quiñonero assegura que el recurs presentat per la candidatura de Salvador García ja ha estat rebutjat.

Jaume Quiñonero

No se fins a quin punt poden esperar amb un recurs, perquè ja havien fet una impugnació prèvia que havia estat rebutjada.


D'altra banda, el guanyador de les eleccions descriu que el següent pas és veure l'estat de comptes del club. Una revisió per la qual necessiten la documentació de l'anterior junta, que a dia d'avui, segons Quiñonero, encara no ha presentat.

Jaume Quiñonero

Mirar l'estat de comptes, la seva part no l'han presentat, hem d'esperar el procediment, segurament per via penal.


En cas de poder comptar amb tota la documentació, la intenció de l'equip guanyador passa per convocar una assemblea en dues o tres setmanes per explicar el projecte de la nova junta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.