La Unió Ciclista Sant Cugat afronta el 2015 com l'any de l'escola de bici trial


  • Comparteix:

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, espera un 2015 ple de projectes

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, espera un 2015 ple de projectes

La Unió Ciclista Sant Cugat convocarà una assemblea extraordinària, amb data encara per determinar, per explicar l'estratègia que seguirà el club aquest 2015 amb els projectes de l'escola de bici trial com a punt principal de l'ordre del dia. L'entitat ha aprovat un pressupost de 50.000 euros per al 2015, 15.000 més que al 2014.

L'assemblea ordinària de la Unió Ciclista Sant Cugat d'aquest dissabte s'ha quedat curta i el punt més important de l'ordre del dia referent a les estratègies a seguir el 2015 no ha pogut tractar-se amb el temps necessari segons el president del club, Rafa Robledo. Els socis han aprovat el pressupost de 2014 amb 35.000 euros i el de 2015, que puja fins a 50.000. L'assemblea també ha donat el vistiplau a demanar un crèdit ICEM de la Generalitat per un valor de 8.000 euros per condicionar el nou local.

El president de la Unió Ciclista, Rafa Robledo, també explicava el funcionament de la nova escola de bici trial a tots els socis. Per Robledo aquest és el projecte més ambiciós de l'entitat.

Rafa Robledo

Hem començat per l'esport base amb l'escola de bici trial, però només és l'inici.


La junta directiva de la Unió Ciclista es reunirà dijous per acabar de concretar una nova assemblea amb els socis per explicar més àmpliament les estratègies a seguir durant aquest 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.