Mateu i Robledo presidiran la Coordinadora en dues etapes de dos anys


  • Comparteix:

Instant de la reunió, amb Rafa Robledo, a l'esquerra, i Mònica Mateu al seu costat

Instant de la reunió, amb Rafa Robledo, a l'esquerra, i Mònica Mateu al seu costat

La presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Mònica Mateu, i el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, succeeixen Joan Salabert al capdavant de la Coordinadora d'Entitats Esportives. Mateu presidirà l'ens durant els dos primers anys i Robledo farà les funcions de secretari, tasques que s'intercanviaran durant els dos anys següents de mandat. L'assemblea de la Coordinadora ha aprovat per unanimitat la nova junta directiva, de la qual Miquel Garcia, directiu del Sant Cugat Esport, en seguirà sent el tresorer, mentre que la votació per a la incorporació del Qbasket Sant Cugat ha acabat en empat i s'ha decidit posposar la decisió a la següent assemblea.

La candidatura de consens que va avançar dilluns Cugat.cat s'ha materialitzat en la nova junta directiva de la Coordinadora d'Entitats Esportives, repartida en dos anys de presidència a càrrec de Mònica Mateu i dos anys a càrrec de Rafa Robledo, terminis que s'han de revisar pel fet que els estatuts preveuen cinc anys de mandat, i no quatre. Les 14 entitats que formen l'ens s'han reunit aquest divendres en la darrera assemblea del ja expresident Joan Salabert.

Una assemblea que també ha aprovat les primeres propostes de la nova junta. La primera, la de reunir-se en un termini aproximat de 15 dies per definir el pla estratègic que ha de marcar el camí i objectius de la Coordinadora, així com concretar quin és el model esportiu de la ciutat que ha d'impulsar. La nova presidenta, Mònica Mateu, ha anunciat que per dur a terme aquest pas comptaran amb la col·laboració de Xavier Marcet, president de la consultora LTC Project. A més en la definició d'aquest nou pla de treball s'ha inclòs una renovació dels estatuts, adaptats a les actuals necessitats i inquietuts dels clubs i al funcionament de l'ens.

Una segona decisió ha estat la de crear la seu de la Coordinadora, que s'ubicarà a l'actual seu de la Unió Ciclista Sant Cugat, a la Rambla Can Mora número 11. Aquesta proposta, duta a terme per Rafa Robledo, també ha estat ratificada per unanimitat. En tercer lloc, l'assemblea també ha aprovat la proposta de la nova junta d'establir una periodicitat mensual per a les assemblees de la Coordinadora, instaurada el tercer dilluns de cada mes de dos quarts de vuit de la tarda a nou del vespre.

El darrer punt de l'ordre del dia es referia a la votació per a la incorporació a la Coordinadora del Qbasket Sant Cugat. Alguns clubs han mostrat la disconformitat de prendre una decisió d'aquesta magnitud tenint en compte el moment de transició que viu l'entitat. En qualsevol cas, la votació ha acabat amb set vots afirmatius - Unió Ciclista, Club Karate, Club Jiu-Jitsu, Club Muntanyenc, Futbol Sala SC, PHC Sant Cugat i PB Sant Cugat - i set vots negatius, amb la puntualització que es considerava una decisió precipitada - Mira-sol Baco, UESC, Handbol SC, Sant Cugat Esport, Olímpyc Floresta, Rugby SC i Volei SC. L'assemblea ha decidit posposar la votació a la següent reunió.

El nou secretari de la Coordinadora, Rafa Robledo, ha descrit aquesta junta de consens com el millor que li podia passar a la Coordinadora.

Rafa Robledo

Considero que és el millor que pot passar a la Coordinadora, tant per als clubs que estan com per als que entraran.


De la seva banda, Joan Salabert ha assegurat que marxa tranquil perquè la Coordinadora es troba en un estat 'molt saludable'

Joan Salabert

Sensacions molt positives, perquè ara quan marxo veig la Coordinadora més viva que mai. Puc marxar ben tranquil.


Durant l'assemblea, els representants del Club Rugby Sant Cugat han anunciat la intenció de crear una comissió dins la Coordinadora per tractar les qüestions que afecten de forma particular a la ZEM de la Guinardera, a la qual diferents clubs han assegurat la motivació d'adherir-s'hi, com l'Handbol Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.