El Cat Bike Exit Team es presenta amb Rubén Xaus com assessor

Jordi Villares i Rubén Xaus durant la signatura de l'acord de col·laboració

Altres

Publicat el 27/gen/15 per Pedro Miserachs

L'expilot santcugatenc Rubén Xaus i l'equip Cat Bike Exit Team, amb seu a Sant Cugat, es presenten aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre al carrer Francesc Vila amb els pilots que competiran enguany al Mundial de Superbike. El Cat Bike Exit Team s'estrenarà en el Mundial i participarà a les categories Supersport i Superstock600, amb l'assessorament de Rubén Xaus.

L'equip, dirigit per Jordi Villares, tindrà l'assessorament de l'expilot santcugatenc Rubén Xaus, que acompanyarà el Cat Bike Exit Team a les curses del Mundial de Superbike, compaginant la tasca amb la de comentarista de Televisió Espanyola.

L'equip tindrà tres pilots, dos a Supersport i un a Superstock600. Nacho Calero, que afronta la tercera temporada a la categoria, i Marcos Ramírez, seran els pilots de Supersport, mentre que a Superstock600 participarà l'argentí Ezequiel Iturrioz. Tots els pilots competiran amb una Kawasaki.

El responsable de premsa del Cat Bike Exit Team, David Segura, creu que en aquesta primera temporada el principal objectiu és aprendre, tot i que tenen alguna opció de podi.

David Segura

El principal objectiu és aprendre i que els pilots agafin confiança. A Supersport tenim un pilot amb més experiència i possibilitats d'arribar al podi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte de presentació comptarà també amb la presència del pilot Ramón Ramos de l'equip Go Eleven, que també participarà al Mundial, en aquest cas a la categoria Superbike, i que també està assessorat per Rubén Xaus. La primera prova del Mundial de Superbikes tindrà lloc el 22 de febrer a Phillip Island, Austràlia.